TOBY BROKKEN

TOBY BROKKEN

Mijn naam is Toby Brokken en ik ben de commerciële kartrekker bij VDT. Met een achtergrond in de horeca ben ik geïnspireerd geraakt door de kunst van gastvrijheid en klanttevredenheid. Ik ben ervan overtuigd dat het creëren van waardevolle relaties de sleutel is tot succes in elke branche, en dat is precies wat ik bij VDT nastreef.

Naast mijn werkende leven heb ik twee grote passies: BBQ’en en padellen. BBQ’en brengt me samen met vrienden en familie, ik vind het heerlijk om nieuwe smaken en gerechten te ontdekken. Het is een fantastische hobby die me ontspanning en plezier biedt in mijn vrije tijd.

Padel is een andere passie die me in beweging houdt. Het is niet alleen een geweldige manier om actief te blijven, maar ook om sociale banden te versterken. Samen met vrienden, collega`s en ondernemers het veld op gaan, competitief en tegelijkertijd plezier hebben, is een ervaring die ik koester.

Wat mijn geluk compleet maakt, is dat ik in de stad woon én werk waar mijn hart ligt, Tilburg. Deze bruisende stad biedt een unieke mix van cultuur, innovatie en traditie. Het combineren van mijn ondernemersgeest met mijn liefde voor BBQ’en, padel en de levendige sfeer van Tilburg is voor mij de perfecte balans in het leven. Het geeft me de energie en motivatie om elke dag het beste uit mezelf te halen bij VDT en daarbuiten.

Sinds februari 2023 ben ik trots lid van de Junior Kamer Hart van Brabant. Het is een bijzondere ervaring om betrokken te zijn bij de organisatie van de BOV-Trofee en hieraan te kunnen bijdragen. Deze kans biedt niet alleen de gelegenheid om professioneel te groeien, maar ook om waardevolle netwerken op te bouwen (en te onderhouden) in het heerlijke Tilburg. Het is een continu proces van persoonlijke ontwikkeling waar ik vol enthousiasme aan werk. Door mijn lidmaatschap en betrokkenheid kan ik mijn passie voor ondernemen verder uitleven en blijf ik streven naar groei, zowel in mijn carrière als in mijn persoonlijke leven.