Stefan Lanslots

Stefan Lanslots, eigenaar AVEC en Winnaar BOV-Trofee 2019

Over Stefan

Strategisch denken, goede mensen vinden en in hun kracht zetten, en in een fijne sfeer samen de strategie tot een succes maken, dat zijn onder meer de kwaliteiten van Stefan Lanslots, eigenaar en directeur van AVEC.

“In 2006 werd ik aandeelhouder bij Avec, en in 2009 gooiden we de strategie volledig om. Na twee moeilijke jaren kregen we de wind in de zeilen. Sindsdien groeien we elk jaar met dubbele cijfers, dankzij de creativiteit, inzet en kwaliteit van ons ijzersterke superteam.” aldus Stefan. Jaren later is AVEC uitgegroeid tot een internationale speler op het gebied van hobbyproducten en zelfs tot de grootste speler op de Europese markt. 

Winnaar BOV-Trofee 2019

De BOV-Trofee van 2019 is toegekend aan het Tilburgse bedrijf Avec, onder leiding van Stefan Lanslots. Het 20-jarig jubileum van de BOV-Trofee werd dit jaar gevierd in Theaters Tilburg met het thema ‘Een toekomst met historie’. De ondernemersvisie van Lanslots werd door de vakjury verkozen boven die van Ron Haans en Koen Wouters van First Impression (Tilburg) en boven die van Bert van Loon van WeedControl (Waalwijk).