Junior BOV-Trofee

Al enkele jaren wordt tijdens de uitreiking van de BOV-Trofee door de Junior Kamer Hart van Brabant ook aandacht besteed aan de startende ondernemer in de regio Midden-Brabant. De Junior BOV-Trofee biedt een platform aan jonge, beginnende ondernemers die met hun talent de markt bestormen.

Ook dit jaar reiken we deze trofee uit aan een talentvolle, startende ondernemer. En u heeft nu al invloed op wie deze prijs in ontvangst mag nemen. U kunt namelijk bedrijven en ondernemers nomineren. De Junior BOV-Trofee biedt een platform aan jonge, beginnende ondernemers die met hun talent de markt bestormen. Deelname aan de Junior BOV-Trofee zal voor deze ondernemers veel publiciteit en bekendheid in de regio opleveren, wat een zeer positieve stimulans voor de groeiende onderneming mee zal brengen. Verder staat er voor de winnaar van de Junior BOV-Trofee een mooi prijzenpakket klaar, samengesteld door sponsoren.

De selectievoorwaarden voor de Junior BOV-Trofee
Het thema van de Junior BOV-Trofee is dit jaar gelijk aan die van de BOV-Trofee zelf, Een Toekomst met Historie. Dat betekent dat de genomineerde in ieder geval als ondernemer moet aansluiten bij dit thema. Verder leggen we de nominaties langs de meetlat van de volgende criteria:

  • Startende ondernemer, die niet langer dan 5 jaar aan het ondernemen is (kvk-inschrijving niet ouder dan 5 jaar)
  • 1e directeur/eigenaar aan het roer
  • Niet beursgenoteerd
  • Niet ontstaan uit een fusie en/of overname
  • Gevestigd in de regio Hart van Brabant

Wie wordt de opvolger van Hostel Roots, de winnaar van 2018? U kunt bedrijven aandragen voor de Junior BOV-Trofee tot en met 30 juni 2019 door ons een mail te sturen met uw toelichting. In juli laten we u weten welke genomineerden nog kans maken op deze felbegeerde prijs.

hostel roots winnaar junior bov-trofee 2018

Hostel Roots – winnaar Junior BOV-Trofee 2018