Laatste BOV nieuws

Aandragen kandidaten BOV-Trofee 2019 gestart!

Aandragen kandidaten BOV-Trofee 2019 gestart!

Het thema van de BOV-Trofee 2019 is bekend en daarmee is de weg vrij om weer te gaan nomineren. Binnen het thema 'Een toekomst met historie' zoeken wij de beste ondernemers van Midden-Brabant. Heeft u een kandidaat? Draag deze dan snel aan!

Winnaar BOV-Trofee 2018: Capi Europe

Winnaar BOV-Trofee 2018: Capi Europe

De BOV-Trofee 2018 is gewonnen door het Tilburgse Capi Europe van Toine van de Ven. Binnen het thema Making the Difference werd de ondernemersvisie van Toine daarmee door de vooraanstaande vakjury net verkozen boven die van Marc van der Put van 2Connect (Waalwijk) en Natasja Leijser (Tilburg) van Eco Steam and Heating Solutions.

Finalisten BOV-Trofee 2018 bekend

Finalisten BOV-Trofee 2018 bekend

De finalisten voor de jaarlijkse uitreiking van de BOV-Trofee zijn bekend. Het thema voor dit jaar is Making the Difference. De volgende ondernemingen gaan op 29 november in het nieuwe gebouw CUBE van Tilburg University strijden om de meest prestigieuze ondernemersprijs van Midden-Brabant:

Nomineer uw favoriete starter voor de Junior BOV-Trofee

Nomineer uw favoriete starter voor de Junior BOV-Trofee

Al jaren besteden we tijdens de uitreiking van de BOV-Trofee ook aandacht aan de startende ondernemer in de regio Midden-Brabant. Dit doen we middels de uitreiking van de Junior BOV-Trofee (voorheen de JKJT). Ook dit jaar reiken we deze trofee uit aan een talentvolle, startende ondernemer. En u heeft nu al invloed op wie deze prijs in ontvangst mag nemen.

Succesvolle pre-BOV

Succesvolle pre-BOV

Woensdag 29 juni vond de Pre-BOV plaats bij de winnaar van vorig jaar Kivits Drunen. Het was een zeer geslaagde zonovergoten middag met vijf goede pitches. Het is de opmaat naar de selectie van de finalisten door onze zeer kritische jury. We geven u graag een indruk van de middag.