Laatste BOV nieuws

Finalisten BOV-Trofee 2018 bekend

Finalisten BOV-Trofee 2018 bekend

De finalisten voor de jaarlijkse uitreiking van de BOV-Trofee zijn bekend. Het thema voor dit jaar is Making the Difference. De volgende ondernemingen gaan op 29 november in het nieuwe gebouw CUBE van Tilburg University strijden om de meest prestigieuze ondernemersprijs van Midden-Brabant:

Nominaties Junior BOV-Trofee bekend

Nominaties Junior BOV-Trofee bekend

De genomineerden voor de Junior BOV-Trofee zijn bekend. In de afgelopen week werden zes jonge ondernemingen in de regio Midden-Brabant verrast met een bezoekje waarbij hen het nieuws werd verteld. De kanshebbers op deze talentaward zijn in willekeurige volgorde: Restaurant De Molen uit Kaatsheuvel, Clear Inn Food uit Waalwijk, Cheaque uit Oisterwijk en Bag Boys, Saar aan Huis Tilburg en Hostel Roots uit Tilburg. Uit deze genomineerden worden uit eindelijk in oktober de drie finalisten gekozen naar aanleiding van een pitch, die zij geven aan leden van de Junior Kamer Hart van Brabant, initiator van de BOV-Trofee en de Junior BOV-Trofee.

Nomineer uw favoriete starter voor de Junior BOV-Trofee

Nomineer uw favoriete starter voor de Junior BOV-Trofee

Al jaren besteden we tijdens de uitreiking van de BOV-Trofee ook aandacht aan de startende ondernemer in de regio Midden-Brabant. Dit doen we middels de uitreiking van de Junior BOV-Trofee (voorheen de JKJT). Ook dit jaar reiken we deze trofee uit aan een talentvolle, startende ondernemer. En u heeft nu al invloed op wie deze prijs in ontvangst mag nemen.

Succesvolle pre-BOV

Succesvolle pre-BOV

Woensdag 29 juni vond de Pre-BOV plaats bij de winnaar van vorig jaar Kivits Drunen. Het was een zeer geslaagde zonovergoten middag met vijf goede pitches. Het is de opmaat naar de selectie van de finalisten door onze zeer kritische jury. We geven u graag een indruk van de middag.

Kick-off BOV-Trofee 2018: u kunt weer nomineren!

Kick-off BOV-Trofee 2018: u kunt weer nomineren!

Het thema van de BOV-Trofee 2018 is bekend en daarmee is de weg vrij om weer te gaan nomineren. Binnen het thema 'Making the Difference' zoeken wij de beste ondernemers van Midden-Brabant. Heeft u een kandidaat? Draag deze dan snel aan bij ons!