Organisatie

De organisatie van de BOV-Trofee is in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant. Maak kennis met de BOV-commissie van 2020:

Jules Pulles  (voorzitter)

Sinds 5 jaar lid van de Junior Kamer en van het voorzitterschap van de Bedrijvenronde ingestapt, 4 jaar geleden in de BOV-commissie terechtgekomen. Na twee jaar penningmeesterschap en een jaar secretaris, is Jules dit jaar voorzitter van het team dat de BOV-Trofee 2020 organiseert. Hij is 38 jaar en samen met zijn broer eigenaar van reclamebureau en familiebedrijf Pulles & Pulles in Waalwijk. Hij is daar verantwoordelijk voor het uitrollen van concepten en heeft de dagelijkse leiding over het reclameteam. Als lid van de Junior Kamer put Jules veel energie uit de nieuwe contacten die hij opdoet en het aanhalen van de banden met leden. De ervaringen binnen de verschillende commissies die de vereniging rijk is, ziet hij als uitdaging, waar hij veel van kan leren. Dit jaar is zijn grootste uitdaging het in financieel goede banen leiden van het vooraanstaande, grootse en bijzonder evenement, wat de BOV-Trofee toch wel is.

Organisatie

Mark Taris 

35 jaar, geboren en getogen Tilburger. Na het volgen van opleidingen aan de ‘Tilburg University’ en ‘Fontys Hogescholen’ is hij inmiddels al ruime tijd internationaal werkzaam in diverse marketing- en salesmanagement functies voor bedrijven als CycloMedia Technology, Vitility International en MIXED.Industries. Sinds 2015 is hij verantwoordelijk voor het commerciële beleid en de internationale expansie van o.a. het merk Vitility. Daarnaast is hij mede-eigenaar van zoetzout, een studio voor grafische en audiovisuele projecten.

In 2017 is Mark lid geworden van de Junior Kamer en maakt dit jaar voor de derde keer deel uit van de BOV-commissie. “De Junior Kamer én het meehelpen organiseren van evenementen zoals de BOV-trofee, geven mij de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen en leuke mensen te ontmoeten in de regio.”

Organisatie

Melanie van Bijnen

Melanie is 31 jaar, opgegroeid in Haarsteeg en sinds haar studententijd woonachtig in Tilburg. Na het behalen van haar universitaire diploma’s (Bedrijfseconomie en Strategic Management) plus het volgen van een Entrepreneurship Program was ze klaar voor een nieuwe uitdaging. Direct na haar studie (2011) besloot ze haar eigen bedrijf Hulp te Huur op te richten. Hulp te Huur is een aanbieder van huishoudelijke hulp in de regio Hart van Brabant. Voor Melanie is het alweer het vijfde jaar dat zij de uitreiking van de BOV-Trofee mee organiseert.

“Het is erg leuk om mijn steentje bij te mogen dragen aan dit prachtige evenement.”

Organisatie

Roel Rens

Roel is 38 jaar en is opgegroeid in het pittoreske Hooge Mierde. Na een aantal jaren in Goirle te hebben gewoond is hij nu alweer zo’n 10 jaar inwoner van Tilburg. Roel heeft twee dochters.

Sinds 2008 is hij als ondernemer actief in de IT-branche. Momenteel als directeur van cybersecurity specialist RockSecure. Zijn missie met RockSecure: een veiligere digitale wereld voor alle ondernemers van Nederlander. Naast ras techneut en ondernemer is Roel gepassioneerd professioneel danser en regelmatig te vinden op zowel binnenlandse als buitenlandse wedstrijden en evenementen.

“Ik ben sinds dit jaar lid van Junior Kamer en dit is dan ook meteen mijn eerste jaar in de BOV-commissie. Ik ben erg trots dat ik dit jaar mijn steentje bij mag dragen aan dit geweldige evenement.”

Organisatie

Jasper Verhaaren

De 32-jarige Jasper, geboren in Goirle, is al jaren woonachtig in Tilburg en sociaal erg betrokken met deze fantastische stad. Na zijn HBO-studie SPECO in Tilburg te hebben afgerond belandde hij in de IT-branche. Jasper werkt op dit moment al meer dan 6 jaar met erg veel passie en trots bij IT-leverancier ACES Direct uit Tilburg, waarin hij momenteel als Solution Advisor Digitale Transformatie organisaties adviseert en helpt processen te digitaliseren met het uitgangspunt het fysieke papier te reduceren. We houden als organisaties nog teveel vast aan traditionele processen op fysiek papier, maar met de technologie van vandaag de dag kunnen we naast efficiënter werken ook een bijdrage leveren aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Er wordt binnen het bedrijfsleven nog teveel onnodig geprint. Bedrijven helpen innoveren met technologie geeft Jasper een kick!

 Eind 2019 is Jasper lid geworden van de Junior Kamer en zal hij dit jaar voor het eerst actief zijn binnen de BOV-commissie. Na jarenlang als toeschouwer aanwezig te zijn geweest bij eerdere edities van de BOV-trofee staat Jasper te popelen om zijn steentje bij te dragen aan dit prachtige evenement!

Organisatie

Priyanka Weterings

Haar roots liggen in India, maar de 32-jarige is opgegroeid in Alphen (NB). Al snel wist ze dat reizen in haar hart zat en ging ze studeren op de NHTV in Breda. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de reisbranche wilde ze wat anders en kwam ze bij Koninklijke Saan terecht. Echter ze miste toch weer haar passie voor de reiswereld en gooide in 2012 het roer om door TUI At Home te starten, de franchiseformule van TUI. Je kan bij haar terecht voor een ingewikkelde verre reis, maar ook voor een strandvakantie in Europa. Persoonlijke service is voor Priyanka erg belangrijk. Inmiddels is ze verhuisd van Tilburg naar een prachtig verbouwde monumentale woning in Alphen.

“Ik ben sinds vorig in jaar in de Junior Kamer getreden en ben erg enthousiast om dit jaar deel te nemen aan de BOV-commissie. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen invulling te geven aan dit prachtige evenement.”

Organisatie

Roy Vos

31 jaar, geboren en getogen in Sprang-Capelle én daarmee bekend met het (bedrijfs)leven in Brabant. Na afronding van zijn opleiding aan Nyenrode Business Universiteit is hij per december 2018  ingeschreven in het accountantsregister. In de functie van audit manager bij HLB Van Daal heeft hij ruim 10 jaar werkervaring in (inter)nationale controle en advisering bij met name het (grotere) familiebedrijf. “Voor mij is vertrouwen de basis van (financiële) groei en ontwikkeling. Door eerlijk en oprecht samen te werken kan ik náást de ondernemer staan.”

Per november 2019 is Roy lid van de Junior Kamer. “De kernactiviteiten van de Junior Kamer (het stimuleren van persoonlijke groei en ontwikkeling alsook het versterken van leiderschap en managementvaardigheden) sluiten naadloos aan op hetgeen ik belangrijk vind én tevens zoek voor verdere verrijking van eigen kennis en ontwikkeling in mijn carrière. Om dan vanaf het begin deel uit te mogen maken van een team wat een evenement, zoals de BOV-trofee, organiseert geeft mij veel energie”.

 

Organisatie

Tim Delmée

 

Organisatie

Tom Klessens

Tom Klessens is 33 jaar geleden geboren in Goirle, opgegroeid in Hilvarenbeek, tijdens de studententijd en daarna in Tilburg gewoond, en nu woonachtig in het mooie Oisterwijk. Na een opleiding Small Business & Retail Management is hij gestart als Sales Executive bij Essent. Na 4 jaar verschillende rollen binnen Essent te hebben vervuld, is hij zijn eigen energie adviesbureau gestart. Sinds november 2019 is dit adviesbureau gefuseerd met Flink Consultants, waarbij hij bedrijven in heel Nederland helpt met de energie inkoop en het oplossen van energievraagstukken.

In 2018 is Tom bij de Junior Kamer gekomen, om zijn netwerk te verbreden, maar vooral om zichzelf op verschillende vlakken te ontwikkelen. Na 2 jaar de 013 Business Tour mee te hebben georganiseerd, is het dit jaar tijd voor Tom om de BOV-Trofee mee te organiseren.

“Ik kijk er gigantisch naar uit om dit jaar één van de mooiste evenementen van Tilburg mee te mogen organiseren, met deze fantastische club mensen.”

Organisatie