Organisatie

De organisatie van de BOV-Trofee is in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant. Maak kennis met de BOV-commissie van 2019:

Mark Taris (Voorzitter)

35 jaar, geboren en getogen Tilburger. Na het volgen van opleidingen aan de ‘Tilburg University’ en ‘Fontys Hogescholen’ is hij inmiddels al ruime tijd internationaal werkzaam in diverse marketing- en salesmanagement functies voor bedrijven als CycloMedia Technology, Vitility International en MIXED.Industries. Sinds 2015 is hij verantwoordelijk voor het commerciële beleid en de internationale expansie van o.a. het merk Vitility. Daarnaast is hij mede-eigenaar van zoetzout, een studio voor grafische en audiovisuele projecten.

In 2017 is Mark lid geworden van de Junior Kamer en maakt dit jaar voor de tweede keer deel uit van de BOV-commissie. “De Junior Kamer én het meehelpen organiseren van evenementen zoals de BOV-trofee, geven mij de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen en leuke mensen te ontmoeten in de regio.”

Organisatie

Melanie van Bijnen

Melanie is 30 jaar, opgegroeid in Haarsteeg en sinds haar studententijd woonachtig in Tilburg. Na het behalen van haar universitaire diploma’s (Bedrijfseconomie en Strategic Management) plus het volgen van een Entrepreneurship Program was ze klaar voor een nieuwe uitdaging. Direct na haar studie (2011) besloot ze haar eigen bedrijf Hulp te Huur op te richten. Hulp te Huur is een aanbieder van huishoudelijke hulp in de regio Hart van Brabant. Voor Melanie is het alweer het vierde jaar dat zij de uitreiking van de BOV-Trofee mee organiseert.

“Het is erg leuk om mijn steentje bij te mogen dragen aan dit prachtige evenement.”

Organisatie

Ralph Dansen

Ralph is 38 jaar geleden geboren in De Moer en is daar nu ook werkzaam binnen het familiebedrijf FDarchitecten als architect/directeur. Binnen FDarchitecten richt hij zich op het ontwerp van duurzame panden voor met name bedrijven. Bovendien heeft hij een specialisatie op recreatie. Hij is sinds 2007 lid van de Junior Kamer en heeft dan ook al aan meerdere commissies zijn steentje bijgedragen. Daarnaast heeft hij een aantal bestuursfuncties gehad binnen de kamer waaronder die van voorzitter.

Organisatie

Nick Klaassen

De 31-jarige Nick werkt sinds 1 februari jl. als Algemeen Manager bij Hockeyclub Tilburg. Hiervoor al ruim 10 jaar werkzaam geweest in de sport, namelijk op Prise d’eau Golf. Hij is trots dat hij werkzaam is voor deze prachtige Hockeyclub met de ambitie om hét hockeybolwerk midden-west Brabant te worden en mee te spelen om de prijzen op het allerhoogste niveau. Verder zorgen wij voor een fijne en veilige ontmoetingsplek voor jong en oud. Het ultieme doel om met het team de verwachting te overtreffen van alle bezoekers. Met dezelfde passie zet Nick zich dit jaar in voor de BOV-Trofee.

Organisatie

Jules Pulles

Sinds 3 jaar lid van de Junior Kamer en van het voorzitterschap van de Bedrijvenronde ingestapt als Penningmeester van de BOV-commissie de afgelopen twee jaren. Jules is 37 jaar en is samen met zijn broer eigenaar van reclamebureau en familiebedrijf Pulles & Pulles in Waalwijk. Hij is daar verantwoordelijk voor het uitrollen van concepten en heeft de dagelijkse leiding over het team. Als lid van de Junior Kamer put Jules veel energie uit de nieuwe contacten die hij opdoet en het aanhalen van de banden met leden. De ervaringen binnen de verschillende commissies die de vereniging rijk is, ziet hij als uitdaging, waar hij veel van kan leren. Dit jaar is zijn grootste uitdaging het in financieel goede banen leiden van het vooraanstaande, grootse en bijzonder evenement, wat de BOV-Trofee toch wel is.

Organisatie

Roel Rens

Roel is 38 jaar en is opgegroeid in het pittoreske Hooge Mierde. Na een aantal jaren in Goirle te hebben gewoond is hij nu alweer zo’n 10 jaar inwoner van Tilburg. Roel heeft twee dochters.

Sinds 2008 is hij als ondernemer actief in de IT-branche. Momenteel als directeur van cybersecurity specialist RockSecure. Zijn missie met RockSecure: een veiligere digitale wereld voor alle ondernemers van Nederlander. Naast ras techneut en ondernemer is Roel gepassioneerd professioneel danser en regelmatig te vinden op zowel binnenlandse als buitenlandse wedstrijden en evenementen.

“Ik ben sinds dit jaar lid van Junior Kamer en dit is dan ook meteen mijn eerste jaar in de BOV-commissie. Ik ben erg trots dat ik dit jaar mijn steentje bij mag dragen aan dit geweldige evenement.”

Organisatie

Marloes Rijken

Marloes is 34 jaar en geboren en getogen in Tilburg. Zowel op sportief als sociaal gebied is ze erg actief, graag onder de mensen en ondernemend bezig. Sinds februari is Marloes werkzaam als regiomanager Midden-Brabant bij VNO-NCW Brabant Zeeland, het sterkste ondernemersnetwerk van Brabant en Zeeland. In deze rol wordt ondernemers een platform geboden waar zij van elkaar en anderen kunnen leren. Door kennisdeling maar ook via georganiseerde bijeenkomsten en belangenbehartiging draagt dit bij aan het verbeteren van de vestigingscondities.

“Mede door mijn rol als voorzitter van de BOV-Trofee 2018 heb ik het ondernemersklimaat hier nog meer weten te waarderen. Ik ben daarom ook trots om met deze groep mensen zo’n mooi evenement neer te zetten. Ondernemers verdienen het om zich gesteund en gemotiveerd te voelen. Daar draag ik graag aan bij.”

Organisatie

Priyanka Weterings

Haar roots liggen in India, maar de 32-jarige is opgegroeid in Alphen (NB). Al snel wist ze dat reizen in haar hart zat en ging ze studeren op de NHTV in Breda. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de reisbranche wilde ze wat anders en kwam ze bij Koninklijke Saan terecht. Echter ze miste toch weer haar passie voor de reiswereld en gooide in 2012 het roer om door TUI At Home te starten, de franchiseformule van TUI. Je kan bij haar terecht voor een ingewikkelde verre reis, maar ook voor een strandvakantie in Europa. Persoonlijke service is voor Priyanka erg belangrijk. Inmiddels is ze verhuisd van Tilburg naar een prachtig verbouwde monumentale woning in Alphen.

“Ik ben sinds vorig in jaar in de Junior Kamer getreden en ben erg enthousiast om dit jaar deel te nemen aan de BOV-commissie. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen invulling te geven aan dit prachtige evenement.”

Organisatie

Tim Wijdemans

Tim Wijdemans, opgegroeid in een Tilburgse horecafamilie. ‘Voor mij was de stap logisch om na de middelbare school mijn studierichting hierop af te stemmen. Na de opleidingen Horeca Ondernemer Manager aan De Rooi Pannen en Vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda én met de nodige praktische ervaring, besloot ik in 2008 te solliciteren bij Bonheur Horeca Groep. In die tijd al één van de meest toonaangevende hospitality bedrijven in Midden-Brabant. In 2014 werd mijn droom werkelijkheid om verder te gaan als directeur/eigenaar en de organisatie verder te ontwikkelen in de volgende fase van het bestaan.’

“Het lidmaatschap bij de Juniorkamer geeft mij de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen en leuke mensen op zowel privé als zakelijk gebied te ontmoeten. Ik zie het als een uitdaging om de BOV-Trofee nog ‘steviger’ op de kaart te zetten in ondernemend (midden-)Brabant!”

Organisatie