Wie is “de” startende ondernemer van 2021?

Al enkele jaren wordt tijdens de uitreiking van de BOV-Trofee ook aandacht besteed aan de startende ondernemer in de regio Midden-Brabant. De Junior BOV-Trofee biedt een platform aan jonge, beginnende ondernemers die met hun talent de markt bestormen.

Ook dit jaar willen we een startende ondernemer in de spotlight zetten tijdens de Awardavond op 4 november 2021.

U heeft daar invloed op door bedrijven te nomineren, die voldoen aan navolgende voorwaarden:

  • De onderneming mag maximaal 5 jaar bestaan en gevestigd zijn in de regio Hart van Brabant
  • Er moet een DGA aan het roer staan
  • Er moet een link zijn met het thema ‘Van Betekenis’
  • De onderneming mag niet eerder in de finale hebben gestaan of gewonnen hebben.

De nominatieperiode sluit woensdag 30 juni dus u heeft nog exact 14 dagen om uw favoriet te nomineren. Meerdere favorieten? Geen probleem: u mag meerdere ondernemers nomineren.

HET THEMA VAN DE BOV-TROFEE 2021: VAN BETEKENIS

De BOV-Trofee gaat na een jaartje op pauze te hebben gestaan weer uitgereikt worden in 2021. Dat doen we onder het thema dat eigenlijk voor afgelopen jaar op het programma stond: Van Betekenis. Dit thema sluit naadloos aan op de actuele ontwikkeling van de betekeniseconomie én op de periode waarin we ons bevinden. Ondernemers en hun ondernemingen worden afgerekend op de waarde die zij toevoegen aan de maatschappij als geheel. Zingeving staat centraal: hoe maakt een ondernemer zijn toegevoegde waarde inzichtelijk, wat is die toegevoegde waarde en waarom heeft dat meerwaarde? Vraagstukken die actueler zijn dan ooit in een tijd waarin het bestaansrecht van een onderneming afhangt van de betekenis die deze heeft. Dat zetten we centraal in dit thema. Bovendien geeft de prijs hiermee een knipoog naar zichzelf: een trofee van betekenis. Vanzelfsprekend kan deze trofee alleen maar tot stand komen met medewerking van u als sponsor. Binnenkort maken we graag met u een afspraak om de mogelijkheden eens door te nemen.