Programma 2023

Het programma

Het programma voor de uitreiking van de BOV ziet er als volgt uit:

17:00 – Inloop:
De avond begint om 17:00 uur met een feestelijke inloop. Bij aankomst worden de gasten hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje en de gelegenheid om te netwerken. Het is een uitgelezen kans voor ondernemers en genodigden om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

18:00 – Aanvang Show:
Om 18:00 uur gaat de avond echt van start met de spectaculaire BOV-show. Een programma vol inspirerende verhalen, interessante sprekers en prikkelende discussies over ondernemerschap. De genomineerde bedrijven worden voorgesteld en hun prestaties worden belicht.

19:30 – Aanvang Diner:
Na de show is het tijd voor een heerlijk diner om 19:30 uur. De gasten worden verwend met culinaire hoogstandjes en kunnen in een informele sfeer napraten over de inspirerende verhalen die ze hebben gehoord tijdens de show. Het diner biedt ook gelegenheid tot verdere netwerkmogelijkheden.

22:30 – Uitreiking:
Het hoogtepunt van de avond komt om 22:30 uur, wanneer de winnaar van de BOV Ondernemersprijs wordt bekendgemaakt. De spanning stijgt, en de genomineerden en hun supporters houden hun adem in terwijl de enveloppe wordt geopend. De winnaar wordt geëerd en krijgt de felbegeerde prijs uitgereikt.

De BOV-avond belooft een inspirerende en feestelijke gelegenheid te worden, waar ondernemerschap wordt gevierd en gewaardeerd. We kijken uit naar een fantastische avond vol succesverhalen en inspiratie voor de toekomst van het ondernemerschap.

Wil je er bij zijn?

Locatie

Schouwburg & Concertzaal Tilburg.

Uitreikingen door de jaren heen