Nomineer nu het nog kan!

BOV21 Profielfoto 800x800px

Het tot op het laatste moment wachten om uw nominatie(s) door te geven is aangebroken. Tot en met vrijdag 2 april 2021 is het nog mogelijk om bedrijven aan te dragen voor de winst van de BOV-Trofee 2021.

Nomineren kan via onze website. Naast raakvlak hebben met het thema, dient een onderneming aan de volgende criteria te voldoen:

  • Hoofdvestiging in Midden-Brabant;
  • Minimaal 20 medewerkers (fte);
  • Minimaal 5 jaar bestaan;
  • DGA aan het roer; én
  • In de afgelopen 5 jaar geen finalist van de BOV-Trofee geweest.

De nominatieperiode sluit vrijdag 2 april. U heeft dus nog maar een paar dagen om uw favoriet(en) door te geven!

HET THEMA VAN DE BOV-TROFEE 2021: VAN BETEKENIS

De BOV-Trofee gaat na een jaartje op pauze te hebben gestaan weer uitgereikt worden in 2021. Dat doen we onder het thema dat eigenlijk voor afgelopen jaar op het programma stond: Van Betekenis. Dit thema sluit naadloos aan op de actuele ontwikkeling van de betekeniseconomie én op de periode waarin we ons bevinden. Ondernemers en hun ondernemingen worden afgerekend op de waarde die zij toevoegen aan de maatschappij als geheel. Zingeving staat centraal: hoe maakt een ondernemer zijn toegevoegde waarde inzichtelijk, wat is die toegevoegde waarde en waarom heeft dat meerwaarde? Vraagstukken die actueler zijn dan ooit in een tijd waarin het bestaansrecht van een onderneming afhangt van de betekenis die deze heeft. Dat zetten we centraal in dit thema. Bovendien geeft de prijs hiermee een knipoog naar zichzelf: een trofee van betekenis. Vanzelfsprekend kan deze trofee alleen maar tot stand komen met medewerking van u als sponsor. Binnenkort maken we graag met u een afspraak om de mogelijkheden eens door te nemen.

Support Seven Courses!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
donate

New articles

Social share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram