Locatie BOV-Trofee 2019 is Theaters Tilburg

Een historie met toekomst. Met dat thema gaan we de 20ste editie van de BOV-Trofee in. Want na 20 edities kunnen we wel stellen dat de BOV-Trofee een prijs met historie is, die zeker ook nog voldoende potentie heeft om nog jaren uitgereikt te worden.

De twintigste editie is daarbij een uitstekend moment terug te blikken op die historie en stil staan bij wat de prijs inmiddels betekent. Het mag een feest met een gouden randje worden, welhaast een gala. De spotlight mag vol op de prijs, op de winnaars uit het verleden én vooral weer op de finalisten van dit jaar.

Daarom wijken we ook dit jaar weer uit naar een andere locatie. En helemaal passend in het thema is het een locatie die zijn waarde voor de BOV-Trofee in het verleden al dubbel en dwars bewezen heeft, maar waar wij als commissie ook nog steeds veel potentie in zien. De BOV-Trofee 2019 reiken we op donderdag 7 november uit in Theaters Tilburg. Wat u van de show kunt verwachten, houden we een goed geheim, maar we kunnen u alvast beloven dat alle elementen die u gewend bent van ons er ook dit jaar weer in zitten en dat we ondanks dat we een gekende locatie betrekken, we alle bezoekers weer volledig willen verrassen met een uniek programma. Uniek voor ons en zeker ook uniek voor Theaters Tilburg.