DE BOV-TROFEE IS TERUG

BOV21 Profielfoto 800x800px

Na een jaar van afwezigheid is de BOV-Trofee weer terug. Wegens bekende redenen waren we genoodzaakt vorig jaar af te zien van een uitreiking, maar dit jaar wordt de trofee hoe dan ook vergeven. De bedoeling is om dat tijdens een spetterende avond te doen op donderdag 4 november. Vanzelfsprekend houdt de organisatie bij iedere stap de dan geldende maatregelen in acht. We houden u vanaf nu dan ook geregeld op de hoogte van de voortgang. De eerste stap is aan u: het nomineren van bedrijven.

Vanaf dit moment is het mogelijk om bedrijven aan te dragen voor de winst van de BOV-Trofee 2021. Dat kan via onze website. Naast raakvlak hebben met het thema, dient een onderneming aan de volgende criteria te voldoen:

  • Hoofdvestiging in Midden-Brabant;
  • Minimaal 20 medewerkers (fte);
  • Minimaal 5 jaar bestaan;
  • DGA aan het roer; én
  • In de afgelopen 5 jaar geen finalist van de BOV-Trofee geweest.

De nominatieperiode sluit op vrijdag 2 april. U heeft dus 4 werkweken om uw favoriet(en) door te geven.

HET THEMA VAN DE BOV-TROFEE 2021: VAN BETEKENIS

De BOV-Trofee gaat na een jaartje op pauze te hebben gestaan weer uitgereikt worden in 2021. Dat doen we onder het thema dat eigenlijk voor afgelopen jaar op het programma stond: Van Betekenis. Dit thema sluit naadloos aan op de actuele ontwikkeling van de betekeniseconomie én op de periode waarin we ons bevinden. Ondernemers en hun ondernemingen worden afgerekend op de waarde die zij toevoegen aan de maatschappij als geheel. Zingeving staat centraal: hoe maakt een ondernemer zijn toegevoegde waarde inzichtelijk, wat is die toegevoegde waarde en waarom heeft dat meerwaarde? Vraagstukken die actueler zijn dan ooit in een tijd waarin het bestaansrecht van een onderneming afhangt van de betekenis die deze heeft. Dat zetten we centraal in dit thema. Bovendien geeft de prijs hiermee een knipoog naar zichzelf: een trofee van betekenis. Vanzelfsprekend kan deze trofee alleen maar tot stand komen met medewerking van u als sponsor. Binnenkort maken we graag met u een afspraak om de mogelijkheden eens door te nemen.

Support Seven Courses!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
donate

New articles

Social share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram