BOV-trofee streeft Duurzame Ontwikkeldoelen na

In September 2015 zijn 193 landen de 17 Global Goals for Sustainable Development, of Duurzame Ontwikkelingsdoelen, overeengekomen. Wanneer deze doelen behaald zijn, betekent dat een einde van extreme armoede, ongelijkheid en klimaatverandering in 2030.

De organisatie van de BOV-trofee is ook dit jaar weer in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant. Zij zet zich in om de Duurzame Ontwikkeldoelen onder de aandacht te krijgen in de regio Hart van Brabant en geeft daarin zelf het goede voorbeeld door de Duurzame Ontwikkeldoelen zoveel als mogelijk mee te nemen tijdens de organisatie van haar evenementen.

Ook bij de organisatie van de BOV-trofee worden de Duurzame Ontwikkeldoelen nagestreefd. En dan in het bijzonder Doel 8 (Waardig werk en economische groei). De BOV-trofee is al 20 jaar een toonaangevend evenement wat ondernemers verbindt, vooruitstrevend ondernemerschap positief belicht en de spotlight zet op bedrijvigheid in de regio Hart van Brabant. Hiermee dragen we met trots bij aan een bloeiend ondernemingsklimaat in de regio met als resultaat extra arbeidsplaatsen en economische groei.

Benieuwd wat jij kunt doen? Kijk snel op de website van SDG Nederland.