Aandragen kandidaten BOV-Trofee 2019 gestart!

2019

Het thema van de BOV-Trofee 2019 is bekend en daarmee is de weg vrij om weer te gaan nomineren. Binnen het thema ‘Een toekomst met historie’ zoeken wij de beste ondernemers van Midden-Brabant. Heeft u een kandidaat? Draag deze dan snel aan!

Dit jaar staat er een heel speciale editie van de BOV-Trofee op het programma. We reiken deze prestigieuze prijs namelijk voor de 20ste keer uit. De grote vraag blijft het zelfde: welke ondernemer heeft volgens de jury de beste visie en mag zich aan de lange lijst van vooraanstaande winnaars toevoegen? Wie wordt in 2019 de opvolger van Capi Europe als winnaar van de BOV-Trofee?

Het mooie aan onze prijs is dat eenieder bedrijven kan nomineren. Het kan dus zo maar zijn dat een bedrijf dat door u is aangedragen in november als finalist of misschien zelfs wel als winnaar op het podium staat. Voorwaarde is wel dat het bedrijf voldoet aan onze criteria:

  • De hoofdvestiging van het bedrijf moet in Midden-Brabant zijn
  • Er moeten minimaal 20 medewerkers (FTE) zijn
  • Het bedrijf dient minimaal 5 jaar te bestaan
  • De DGA moet aan het roer staan
  • In de afgelopen 5 jaar geen finalist van de BOV-Trofee geweest
  • En last but not least: het bedrijf moet raakvlak hebben met het jaarthema

Dat biedt ons meteen de mooie gelegenheid het thema voor 2019 uit de doeken te doen. De jubileumeditie van de BOV-Trofee gaat namelijk plaatsvinden binnen de kaders van: “Een toekomst met historie”

We zoeken bedrijven die nu (nog altijd) boven het maaiveld uitsteken door de keuzes die ze in het verleden maakten. Dit gegeven wordt door de jury zo breed mogelijk geïnterpreteerd. Het kan dus een ommezwaai in bedrijfsvoering zijn geweest, maar ook het gestaag met je tijd meegaan. Zo lang maar blijkt dat de keuzes binnen de bedrijfsvisie er toe hebben geleid dat een bedrijf verder vooruit kwam.

Kent u een prachtbedrijf dat voldoet aan bovenstaande criteria en ziet u dat bedrijf als (potentiële) winnaar van de BOV-Trofee 2019? Draag het bedrijf dan voor en mail naar selectie@bov-trofee.nl, o.v.v. kandidaten BOV-Trofee 2019. Graag ontvangen wij van de betreffende kandidaat de volgende gegevens:

· Bedrijfsnaam
· Korte motivatie
· Adresgegevens
· Contactgegevens van de DGA

De sluitingsdatum van de nominatie is 31 maart 2019.

Voor meer informatie over de BOV-Trofee en een overzicht van de oud-winnaars verwijzen wij u naar onze website. Voor specifieke vragen m.b.t. de nominatieprocedure kunt u contact opnemen via selectie@bov-trofee.nl.

Contactpersonen:

  • Mark Taris: 06-14380830
  • Ralph Dansen: 06-50484232

We kijken uit naar uw nominatie!

Support Seven Courses!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
donate

New articles

Social share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram