Finalisten

De jury van de BOV-Trofee 2019 heeft haar oordeel geveld en drie finalisten aangewezen die nog kans maken op de felbegeerde ondernemersprijs. In alfabetische volgorde zijn dat Avec, First Impression en WeedControl.

Deze drie finalisten presenteren zich op 7 november tijdens de Awardavond. Uiteindelijk neemt op diezelfde avond één van de ondernemers achter deze bedrijven de BOV-Trofee 2019 mee naar huis.

Avec

Avec maakt creatieve producten voor winkelketens. Het bedrijf is gespecialiseerd in hobby, (kinder-) knutsel, stationery, back to school, home deco, gifts, party en wrap. Avec ontwerpt unieke producten, afgestemd op de winkelformule van haar klanten. Zij levert deze producten exclusief, zodat er geen directe concurrentie is, en doorgaans onder private label. Zo creëert de klant een eigen identiteit, een eigen gezicht. Avec is opgericht in 1995, door ervaren mensen uit de branche. Het is een snelgroeiende onderneming, met ruim 100 medewerkers, actief in Europa, Noord-Amerika en Australië.

Finalisten

First Impression

First Impression. Bedenkers en makers van audiovisuele beleving en multi-zintuiglijke impact. ‘It’s all about experience’

Dit bedrijf uit Tilburg weet alles over AV en levert de allerdikste audiovisuele technologie. Inclusief kick #ss content, right-on-time software en zelfs licht, geluid en geur. Alles om écht impact te maken.

Het totale team bestaat uit 100 AVonturiers. Allemaal ‘masters in experience’, gepassioneerd, creatief, vooruitstrevend en gek op de goede manier.

Finalisten

WeedControl

Ze pakken onkruid heel anders aan. Innovatief, efficiënt en zonder gif. WeedControl is een origineel Nederlandse organisatie, de Europese uitvinder en producent van onkruidbestrijdende machines voor terrein- en wegenbeheer. Welk systeem van WeedControl er ook wordt gekozen, bij de ontwikkeling ervan is volledig rekening gehouden met de praktijkwensen van de klant. Daarom zijn productiviteit en duurzaamheid de uitgangspunten. Dit betekent: meer resultaat met minder middelen.

Sinds 2000 is WeedControl al actief bezig met chemie vrij onkruidbestrijding. Daarbij zijn ze sinds 2012 aangesloten bij Stichting-NCO, (niet chemisch onkruidbestrijden) om op de hoogte te blijven van de veranderende regels en wetgeving. Door de jarenlange kennis en ervaring zijn ze op de hoogte van de optimale werking van chemievrij onkruidbeheer. Zo kan WeedControl voor bijna ieder vraagstuk machines ontwikkelen en produceren.

Finalisten