Organisatie

Marloes Rijken 

33 jaar en geboren en getogen in Tilburg. Voor het derde jaar lid van de Junior Kamer en ze gaat zich als voorzitter volledig inzetten om de BOV-trofee weer tot een succes te maken. Inmiddels een aantal jaar werkzaam bij Van Spaendonck na haar opleidingen aan Avans in ‘s-Hertogenbosch en de Universiteit van Tilburg. Van Spaendonck zet zich in voor sterk ondernemerschap en biedt directe dienstverlening aan ondernemers. Momenteel is Marloes werkzaam voor Van Spaendonck BrancheAdvies, een organisatie die branche- en beroepsverenigingen adviseert op strategisch en tactisch beleid. Zowel op sportief als sociaal gebied erg actief in Tilburg. Is graag onder de mensen en ondernemend bezig. “Trots om met deze groep mensen zo’n mooi evenement neer te zetten. Ondernemers verdienen het om zich gesteund en gemotiveerd te voelen. Daar draag ik graag aan bij”.

 

Dirk Bakkers
28 jaar, geboren in Goirle en sinds een aantal jaar woonachting in het centrum van Tilburg. Na het volgen van de opleidingen aan de Avans te Breda en Nyenrode Business Universiteit te Breukelen ben ik negen jaar werkzaam geweest BDO Tilburg in de controlepraktijk. Inmiddels vervul ik de functie van Controller Projecten & Risk bij Hoppenbrouwers Techniek waarbij ik invullen geef aan de project- en risicobeheersing. Ik kijk enorm uit naar 29 november om samen met onze partners er een fantastische en onvergetelijke avond van te maken.

 

Melanie van Bijnen
Melanie is 29 jaar, opgegroeid in Haarsteeg en sinds haar studententijd woonachtig in Tilburg. Na het behalen van haar universitaire diploma's (Bedrijfseconomie en Strategic Management) plus het volgen van een Entrepreneurship Program was ze klaar voor een nieuwe uitdaging. Direct na haar studie (2011) besloot ze haar eigen bedrijf Hulp te Huur op te richten. Hulp te Huur is een aanbieder van huishoudelijke hulp in de regio Hart van Brabant. Voor Melanie is het alweer het derde jaar dat zij de uitreiking van de BOV-Trofee mee organiseert. Melanie: “Het is erg leuk om mijn steentje bij te mogen dragen aan dit prachtige evenement.”

 

Stephan van Halewijn 
Stephan van Halewijn, 32 jaar, opgegroeid in Kaatsheuvel maar al enkele jaren woonachtig in Tilburg. Hij heeft zowel de opleiding Management, Economie en Recht(MER) aan de Avans Hogeschool als de opleiding Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit afgerond en is sinds 2011 werkzaam bij de Rabobank. Eerst als Young Professional Trainee bij diverse lokale banken in Zuid-West Nederland en sinds begin 2013 bij Rabobank Tilburg en omstreken, waar hij inmiddels doorgegroeid is tot Accountmanager; hij bedient klanten aan de bovenkant van het MKB-segment.

Stephan is verder actief in diverse netwerken en een regelmatig geziene gast op festivals, hij is tevens mede-organisator van Fairytale Festival in Kaatsheuvel.
Hij is sinds 2014 lid van de Junior Kamer Hart van Brabant en maakt nu voor het 3e jaar deel uit van de BOV-commissie. Stephan: ‘‘Ik ben er trots op weer betrokken te zijn bij zo'n mooi evenement als de BOV-Trofee. Er gaat veel tijd en energie in zitten, maar ik heb de vorige jaren al mogen ervaren wat voor mooie momenten je er voor terug krijgt! Daar krijg ik juist energie van! 

 

Joyce van den Noort
Joyce (31) komt uit een echte ondernemersfamilie. Na het succesvol afronden van de HAVO in Breda vervolgde ze haar studie in Den Haag aan InterCollege Businessschool en behaalde hier haar BBA. Het was een logische stap om na verschillende opleidingen en stages in het buitenland aan de slag te gaan binnen het familiebedrijf. Echter koos Joyce ervoor eerst haar vleugels uit te slaan. Ze startte haar carrière bij BIP Holland in Roosendaal als export accountmanager. Na een aantal mooie stappen binnen BIP maakte ze de overstap naar Van den Noort. Het familiebedrijf dat in 2019 haar 75 jarig jubileum viert. Sinds 2014 staat Joyce als commercieel directeur samen met haar zus Babs en neef Cees als 3e generatie aan het roer van dit echte Brabants bedrijf, actief in Afvalinzameling, Recycling, Grond- en Sloopwerken en de handel in Zand en Grind. In 2014 werd Joyce door Aithra uitgeroepen tot meest talentvolle zakenvrouw in de regio West-Brabant en de Midden-Kempen. Binnen haar bedrijf is ze verantwoordelijk voor de sales, marketing en HR. Door klanten advies te geven op het gebied van afvalinzameling en scheiding aan de bron zet ze in op innovatieve en structurele veranderingen die een bijdragen leveren aan een circulaire economie. Binnen de JuniorKamer wil ze haar horizon verbreden en haar maatschappelijke bijdrage leveren door zich in te zetten voor diverse mooie projecten waaronder de BOV-Trofee.

 

Jules Pulles
Sinds 3 jaar lid van de Junior Kamer en van het voorzitterschap van de Bedrijvenronde ingestapt als Penningmeester van de BOV-commissie de afgelopen twee jaren. Jules is 37 jaar en is samen met zijn broer eigenaar van reclamebureau en familiebedrijf Pulles & Pulles in Waalwijk. Hij is daar verantwoordelijk voor het uitrollen van concepten en heeft de dagelijkse leiding over het team. Als lid van de Junior Kamer put Jules veel energie uit de nieuwe contacten die hij opdoet en het aanhalen van de banden met leden. De ervaringen binnen de verschillende commissies die de vereniging rijk is, ziet hij als uitdaging, waar hij veel van kan leren. Dit jaar is zijn grootste uitdaging het in financieel goede banen leiden van het vooraanstaande, grootse en bijzonder evenement, wat de BOV-Trofee toch wel is.

 

Priyanka Weterings 

Haar roots liggen in India, maar de 32-jarige is opgegroeid in Alphen (NB). Al snel wist ze dat reizen in haar hart zat en ging ze studeren op de NHTV in Breda. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de reisbranche wilde ze wat anders en kwam ze bij Koninklijke Saan terecht. Echter ze miste toch weer haar passie voor de reiswereld en gooide in 2012 het roer om door TUI At Home te starten, de franchiseformule van TUI. Je kan bij haar terecht voor een ingewikkelde verre reis, maar ook voor een strandvakantie in Europa. Persoonlijke service is voor Priyanka erg belangrijk. Inmiddels is ze verhuisd van Tilburg naar een prachtig verbouwde monumentale woning in Alphen. ‘Ik ben sinds vorig in jaar in de Junior Kamer getreden en ben erg enthousiast om dit jaar deel te nemen aan de BOV-commissie. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen invulling te geven aan dit prachtige evenement.‘
 
 
 

Tim Wijdemans
Tim Wijdemans, opgegroeid in een Tilburgse horecafamilie. 'Voor mij was de stap logisch om na de middelbare school mijn studierichting hierop af te stemmen. Na de opleidingen Horeca Ondernemer Manager aan De Rooi Pannen en Vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda én met de nodige praktische ervaring, besloot ik in 2008 te solliciteren bij Bonheur Horeca Groep. In die tijd al één van de meest toonaangevende hospitality bedrijven in Midden-Brabant. In 2014 werd mijn droom werkelijkheid om verder te gaan als directeur/eigenaar en de organisatie verder te ontwikkelen in de volgende fase van het bestaan.'
'Het lidmaatschap bij de Juniorkamer geeft mij de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen en leuke mensen op zowel privé als zakelijk gebied te ontmoeten. Ik zie het als een uitdaging om de BOV-Trofee nog 'steviger' op de kaart te zetten in ondernemend (midden-)Brabant!
 

Mark Taris

34 jaar, geboren en getogen Tilburger. Na het volgen van opleidingen aan de ‘Tilburg University’ en ‘Fontys Hogescholen’ is hij inmiddels al ruime tijd internationaal werkzaam in diverse marketing- en salesmanagement functies voor bedrijven als CycloMedia Technology, Vitility International en MIXED.Industries. Sinds 2015 is hij verantwoordelijk voor het commerciële beleid en de internationale expansie van o.a. het merk Vitility.
 
In 2017 is Mark lid geworden van de Junior Kamer en maakt dit jaar voor het eerst deel uit van de BOV-commissie. “De Junior Kamer én het meehelpen organiseren van evenementen zoals de BOV-trofee, geven mij de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen en leuke mensen te ontmoeten in de regio.”
 
 
Nick Klaassen
De 30-jarige Nick is inmiddels al ruim 10 jaar werkzaam op Prise d'eau Golf. Gestart als stagiair in de bediening en in de afgelopen 10 jaar allerlei verschillende commerciële functies ingevuld. Naast de passie die voor de golfsport is ontstaan, haalt Nick veel energie uit het iedere dag weer de verwachting van alle bezoekers te overtreffen. Hij is trots dat hij werkzaam is voor deze prachtige golfbaan en kijkt graag vooruit om te innoveren en te binden en zo nog meer golfers te enthousiasmeren voor de deze prachtige sport. Met dezelfde passie zet Nick zich dit jaar in voor de BOV-Trofee.