Nomineer uw favoriete starter voor de Junior BOV-Trofee

Al jaren besteden we tijdens de uitreiking van de BOV-Trofee ook aandacht aan de startende ondernemer in de regio Midden-Brabant. Dit doen we middels de uitreiking van de Junior BOV-Trofee (voorheen de JKJT). Ook dit jaar reiken we deze trofee uit aan een talentvolle, startende ondernemer. En u heeft nu al invloed op wie deze prijs in ontvangst mag nemen.

U kunt namelijk bedrijven en ondernemers nomineren. De Junior BOV-Trofee biedt een platform aan jonge, beginnende ondernemers die met hun talent de markt bestormen. Deelname aan de Junior BOV-Trofee zal voor deze ondernemers veel publiciteit en bekendheid in de regio opleveren, wat een zeer positieve stimulans voor de groeiende onderneming mee zal brengen. Verder staat er voor de winnaar van de Junior BOV-Trofee een mooi prijzenpakket klaar, samengesteld door sponsoren.

Het thema van de Junior BOV-Trofee is dit jaar gelijk aan die van de BOV-Trofee zelf, Making the difference. Dat betekent dat de genomineerde in ieder geval als ondernemer moet aansluiten bij dit thema. Verder leggen we de nominaties langs de meetlat van de volgende criteria:

  • Startende ondernemer, die niet langer dan 5 jaar aan het ondernemen is (kvk-inschrijving niet ouder dan 5 jaar)
  • Niet beursgenoteerd
  • Niet ontstaan uit een fusie en/of overname
  • Gevestigd in de regio Hart van Brabant

Wie wordt de opvolger van Flow.ai, de winnaar van 2017? U kunt bedrijven aandragen voor de Junior BOV-Trofee 2018 tot en met woensdag 15 augustus 2018 door ons een mail te sturen met uw toelichting. In september laten we u weten welke genomineerden nog kans maken op deze felbegeerde prijs.