Nominaties Junior BOV-Trofee bekend

Nominaties Junior BOV-Trofee bekend

De genomineerden voor de Junior BOV-Trofee zijn bekend. In de afgelopen week werden zes jonge ondernemingen in de regio Midden-Brabant verrast met een bezoekje waarbij hen het nieuws werd verteld. De kanshebbers op deze talentaward zijn in willekeurige volgorde: Restaurant De Molen uit Kaatsheuvel, Clear Inn Food uit Waalwijk, Cheaque uit Oisterwijk en Bag Boys, Saar aan Huis Tilburg en Hostel Roots uit Tilburg. Uit deze genomineerden worden uit eindelijk in oktober de drie finalisten gekozen naar aanleiding van een pitch, die zij geven aan leden van de Junior Kamer Hart van Brabant, initiator van de BOV-Trofee en de Junior BOV-Trofee.

 
 
De winnaar van de Junior BOV-Trofee 2018 wordt bekend gemaakt op donderdag 29 november 2018, voor de uitreiking van de BOV-Trofee 2018. In een spetterende finale zullen de finalisten hun opwachting maken op het podium van CUBE op Tilburg University voor een volle zaal met 600 ondernemers. Voor de uiteindelijke uitreiking krijgen de finalisten de ruimte om zichzelf, wederom middels een korte pitch, aan het publiek voor te stellen, waarna de jury nog enkele vragen stelt. Via een stemming onder het publiek en de jury wordt de uiteindelijke winnaar gekozen. 
 
Al enkele jaren wordt tijdens de uitreiking van de BOV-Trofee door de Junior Kamer Hart van Brabant ook aandacht besteed aan de startende ondernemer in de regio Midden-Brabant. Het thema van de Junior BOV-Trofee is dit jaar gelijk aan die van de BOV-Trofee zelf: Making the difference. De Junior BOV-Trofee biedt een platform aan jonge, beginnende ondernemers die met hun talent de markt bestormen. Deelname aan de Junior BOV-Trofee zal voor de jonge, beginnende ondernemer veel publiciteit en bekendheid in de regio opleveren, wat een zeer positieve stimulans voor zijn/haar groeiende onderneming mee zal brengen. Verder staat er voor de winnaar van de Junior BOV-Trofee een mooi prijzenpakket klaar, samengesteld door sponsoren.