JKJ-TROFEE 2014 DE FINALISTEN

Al enkele jaren wordt tijdens de uitreiking van de BOV-Trofee door de Junior Kamer Hart van Brabant ook aandacht besteed aan de startende ondernemer in de regio Midden-Brabant.

Het thema van de Junior Kamer Junior Trofee (JKJT) is dit jaar: 'Ready for take off'.  De JKJT biedt een platform aan jonge, beginnende ondernemers die met hun talent de markt bestormen. De finalisten zijn bekend!

LIVEWALL

Screw it, let’s do it!                                                                                     

LiveWall is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve concepten en applicaties voor social media, mobiel en web. Met een team van creatieve ontwikkelaars, designers en marketeers ontwikkelt LiveWall in eigen beheer producten zoals bijvoorbeeld de LiveWall Tool, PresentersWall, Spotifybox en InstagramWall welke gebruikt worden door bedrijven in meer dan 137 landen. Daarnaast ontwikkelt LiveWall innovatieve concepten en campagnes voor merken en bedrijven, zoals Universal, NBA, Red Bull, IKEA, Live Nation, RTL, KLM, Pepsi, Unilever, L’Oréal en vele anderen. LiveWall houdt van uitdagingen waarin niks te gek is, het bedrijfsmotto: “Screw it, let’s do it” vat deze visie helder en compact samen. 

 

UNDICI KEUKENS

Undici keukens, gesitueerd aan de bruisende Piushaven te Tilburg, bouwt maatwerk, maar betaalbare keukens voor het midden en hoog segment. Middels kookstudio, kunsthandel en wijnproeverijen positioneert Undici zich op unieke wijze in de markt waar "experience" het onderscheidend vermogen bepaalt. Daarnaast dekken deze drie neventaken passief een groot deel van de overhead; wat in een crisis en opstartfase essentieel is. Branding door middel van roring heeft tot resultaat gehad dat Undici slechtst twee jaar na opening "ready for take off" is om medio mei 2015 nog harder te groeien door te verhuizen naar de parel van de Piushaven: het Falcon-pand. 

 

VILLA PASTORIE

Wie Tilburg zegt, zegt Piushaven.                                                                    

En wie Piushaven zegt, zegt Villa Pastorie: een uniek en verrassend plekje aan het Tilburgse water. Villa Pastorie is een bijzonder ontmoetingspunt, is als het ware de huiskamer van het havengebied. Eigenaar Michel Deneef: “Wij nemen onze gasten mee naar een wereld waar ontspannen en beleven centraal staan. Bijzonder en tegelijkertijd net zo vertrouwd als thuis.”

B&B, restaurant, hotel: op Villa Pastorie is niet één stempel te drukken. En eigenlijk is dat ook niet waar het om draait. Bijzonder overnachten, lekker eten, verrassen: dáár gaat het om. Stop de tijd en laat het gebeuren!