Finalisten JKJT bekend!!!

Finalisten JKJT bekend!!!

Gisteren zijn tijdens de ALV van de Junior Kamer Hart van Brabant de finalisten bekend geworden die op 1 december aanstaande gaan strijden voor de Junior Kamer Junior Trofee (JKJT).

Al enkele jaren wordt tijdens de uitreiking van de BOV-Trofee door de Junior Kamer Hart van Brabant ook aandacht besteed aan de startende ondernemer in de regio Midden-Brabant. Het thema van de Junior Kamer Junior Trofee (JKJT) is dit jaar: 'The Next generation'.  De JKJT biedt een platform aan jonge, beginnende ondernemers die met hun talent de markt bestormen. Deelname aan de JKJT zal voor de jonge, beginnende ondernemer veel publiciteit en bekendheid in de regio opleveren, wat een zeer positieve stimulans voor zijn/haar groeiende onderneming mee zal brengen. Verder staat er voor de winnaar van de JKJT een mooi prijzenpakket klaar. De finalisten zijn de volgende:

Cribber (www.cribber.nl)  Een spot waar je je studentenhuis op kan laten zien, en tegelijkertijd alle andere studentenhuizen kan bekijken. En wie er wonen natuurlijk. Maar je kunt meer doen op Cribber dan alleen een beetje gluren. Wat dan? Challenges, borrels,  ga zelf even kijken dan. Meld je huis aan en trek met je roomies in je virtuele huis.

Fruitfunk (www.fruitfunk.com)  Het pretenderen van “verantwoord snoepgoed” doe je als fabrikant niet zomaar. Fruitfunk kan deze woorden waarmaken door snoepgoed te verkopen wat voor 100% uit fruit gemaakt is. Daarnaast koppelt Fruitfunk zijn producten aan de Disney licenties van Cars en Frozen. Deze animatiefilms dragen bij aan het succes van de producten. In iedere verpakking zit een spelletje of verzamelfiguur.

Pathema  (www.pathema.nl)  Pathema BV is gevestigd in Goirle en is een innovatief dynamisch bedrijf dat actief is met engineering van duurzame waterbehandeling technologie en product-ontwikkeling. Haar producten zijn zowel te koop als te huur. Pathema BV heeft de ambitie duurzame technologie te leveren aan de industrie & maatschappij. De motivatie is om de waterschaarste terug te dringen in harmonie met het milieu en financieel rendementvol.

Zij gaan strijden voor de titel tijdens de uitreiking op 1 december aanstaande!