De zes genomineerden voor de BOV-Trofee 2015 zijn bekend

De zes genomineerde bedrijven zijn zeer verschillend, maar hebben allen kenmerken van ‘de Kunst van het Ondernemen’ zoals vooroplopen in innovatie, aandacht voor keten management en internationalisering.

De zes genomineerde bedrijven zijn zeer verschillend, maar hebben allen kenmerken van ‘de Kunst van het Ondernemen’ zoals vooroplopen in innovatie, aandacht voor keten management en internationalisering. De genomineerden voor de felbegeerde BOV-Trofee 2015 zijn (in alfabetische volgorde):

 • Brouwers Groenaannemers, te De Moer: opgericht in 1972 en gevestigd in De Moer, is de eerste genomineerde voor de BOV-Trofee 2015 die we aan u voorstellen! Brouwers Groenaannemers verricht advies-, ontwerp-, aanleg- en beheerwerkzaamheden van groenprojecten en aanverwante cultuurtechnische en civiele werkzaamheden. Daarbij worden begrippen als innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid omgezet in praktische toepassingen. Brouwers Groenaannemers heeft veel aandacht voor biodiversiteit en zet zich in om mensen met een achterstand tot de reguliere arbeidsmarkt een goede werkplek te bieden. Reden genoeg voor de jury van de BOV-Trofee 2015 om Brouwers Groenaannemers te nomineren voor deze felbegeerde ondernemersprijs! Meer weten? Neem een kijkje op: http://www.brouwersgroenaannemers.nl/!
   
 • M.J.  van Riel, te Tilburg:  dit van oorsprong Tilburgse transportbedrijf werd in 1946 opgericht en heeft zich in de loop der jaren tot een grote, succesvolle speler ontwikkeld in Tilburg en ver daar buiten. Het transporteren en hijsen van materialen is al vanaf het begin een specialiteit, waarbij men voor ieder project, klein of groot, de meest geschikte oplossing weet te vinden. M.J. van Riel ziet haar medewerkers als drijvende kracht van de onderneming en besteedt veel aandacht aan MVO en aan een verantwoorde omgang met CO2-uitstoot. M.J. van Riel is een begrip in Tilburg, een begrip dat volgens de jury in aanmerking komt voor een nominatie voor de BOV-Trofee 2015! Meer informatie over M.J. van Riel is te vinden op http://www.mjvanriel.nl!
   
 • Prezent, te Tilburg:  een full service internetbureau met meer dan 10 jaar ervaring en is gespecialiseerd in wereldwijde domeinregistratie, software ontwikkeling en succesvolle internationale online marketing. Daarnaast bieden zij standaardoplossingen voor E-commerce, HRM, intranetvraagstukken en social CRM software. Het sterke punt van Prezent is een combinatie van vakkennis en betrokkenheid bij haar klanten. Hoe beter de samenwerking verloopt, hoe beter de resultaten zijn. Prezent blinkt uit in het realiseren en succesvol maken van slimme internet oplossingen en hoopt ook uit te blinken gedurende de verkiezing voor de BOV-Trofee 2015. De nominatie van de jury hebben ze in ieder geval binnen! Meer informatie over Prezent vindt u op http://www.prezent.nl/!
   
 • Tricorp, te Rijen: is in 2000 opgericht, waarbij reeds gekende merken op het gebied van werkkleding werden samengevoegd. Tricorp werd daarmee de eerste Nederlandse producent/groothandel op de markt van werk- en bedrijfskleding die zich zowel specialiseerde in onderkleding en basics als in collecties bovenkleding. Tricorp ontwikkelt en produceert werkkleding die robuust, veilig, betrouwbaar en comfortabel is. Het credo van het bedrijf is ‘Samen Werken’, waarbij zij o.a. samenwerkt met de Fair Wear Foundation met als gezamenlijk doel de werkomstandigheden in de kledingindustrie blijvend te verbeteren. Tricorp is de laatste jaren explosief gegroeid en de nominatie voor de BOV-Trofee 2015 is daarvoor een hele mooie beloning! Meer informatie vindt u op http://www.tricorp.com/!
   
 • Tobroco, te Oisterwijk:  is inmiddels een volwaardige fabrikant van GIANT skidsteers, wielladers, telescopische wielladers, verreikers en aanbouwdelen. In een inmiddels zeer moderne fabriek, welke gevestigd is in Oisterwijk, wordt door een enthousiast team van medewerkers de engineering, research & development, productie en verkoop van de machines verzorgd. Men beschikt over zo’n 36 verschillende modellen en er worden wekelijks ongeveer 40 machines geproduceerd waarmee het bedrijf inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste werkgevers in de regio. Genoeg redenen voor de jury om Troboco te nomineren voor de BOV-Trofee 2015! Wilt u meer weten? Kijk dan snel op http://www.tobroco.nl/!
   
 • Vekopak, te Tilburg: deze van oorsprong Oisterwijkse onderneming maakt al sinds 1991 verpakkingen van vouwkarton en is daarmee de vouwkartonnagespecialist in de kleine en middelgrote oplagen. Zowel de ontwikkeling als de productie van massief-kartonnen verpakkingen vindt inmiddels plaats in Tilburg. Vekopak levert maatwerk, door vanuit de wensen van de klant een vraagstuk samen, flexibel en efficiënt op te lossen. Ze streeft daarbij naar een unieke positie: uitblinken in vakmanschap, snelheid én service. Vekopak wil een betrouwbare partner zijn voor zowel haar klanten als haar leveranciers. Dit is de jury ook opgevallen en deze heeft mede daarom Vekopak genomineerd voor de BOV-Trofee 2015! Bent u nieuwsgiering geworden naar deze bloeiende onderneming? Neem dan snel een kijkje op http://www.vekopak.nl/!!

 

Ook de zes genomineerden voor de JKJT 2015 zijn bekend:

“Een blik in de pannen werpen, volledige transparantie, en zien waar je eten wordt gemaakt. Dat kan bij De Houtloods. Gasten zitten aan de keuken of aan een van de tafels naast de keuken, alles in één ruimte”.

KraftBier vertegenwoordigd dit oude brouwersambacht. Met de geschiedenis onder de arm wordt Tilburg veroverd. Met oude en nieuwe recepten. Vergeten bieren in een modern jasje.

Een prachtig concept tegen voedselverspilling!

OTSO is Filipijns voor ‘acht’, dat is de tijd in seconden die werkgevers tegenwoordig gebruiken om een sollicitatiebrief te beoordelen. Bart Naber, de bedenker van OTSO, matcht werkgevers en werknemers door middel van een sollicitatie app.

Het onderbrengen van Internationale studenten geheel volgens eigen concept begeleid.

Een jong en ondernemend bedrijf die werken met sloop- en steigerhout. Alles wordt op maat gemaakt en naar wens van de klant.