Uitreiking van de BOV-Trofee bijwonen?

Kaarten beschikbaar voor de BOV-Trofee 2017.

De uitreiking van de BOV-Trofee Junior Kamer Hart van Brabant 2017 vindt plaats op 7 december 2017. De uitreiking wordt omlijst door een bijzonder avondvullend programma dat start om 17:00 uur.

De avond brengt onder meer een luxueus vijfgangendiner, gefaciliteerd door 5 toonaangevende restaurants uit de regio Hart van Brabant. Vanzelfsprekend is er aandacht voor onze drie finalisten: Kivits Drunen, HBL Online en KTBA. Maar onze nog geheime bekende presentator/presentatrice belicht ook het jaarthema Fast Forward uit verschillende invalshoeken.

Climax van de avond is de verkiezing van de winnaar van de BOV-Trofee door de jury. Deze bestaat zoals ieder jaar uit de captains of industries. Voor dat het zo ver is, levert u ook nog een bijdrage op de avond in het kader van de aanmoedigingsprijs JKJT.  U bent zelf onderdeel van de stemming om de winnaar van de JKJT 2017 te bepalen!

Kaarten kosten € 175,- excl. BTW per persoon. Een tafel bestaat uit 8 personen.

Wilt u kaarten bestellen, vul dan onderstaand bestelformulier in. Hebt u allergieën of dieetwensen waarvan de restaurateurs op de hoogte dienen te zijn gelieve dit aan te geven bij de opmerkingen.

De bestelling is definitief als u van ons een bevestiging ontvangt.