JURY JKJ-TROFEE 2017

 
  • De heer P.W.M.H. Kosters RA, HLB Van Daal & Partners: “Mijn naam is Pascal Kosters, als registeraccountant/partner ruim 15 jaar verbonden aan HLB Van Daal & Partners. Sinds onze (zichtbare) betrokkenheid bij de BOV-trofee mag ik jury zijn van de JKJT, iets waar ik elk jaar weer naar uitkijk. Het geeft enorm veel energie te zien hoe ondernemend onze regio Midden-Brabant is. Afgelopen drie edities hebben wij mooie winnaars gehad, die een mooie toekomst tegemoet gaan. Als jury hopen we dat uiteraard ook dit haar weer te kunnen zeggen.
    HLB-Van Daal & Partners draagt graag bij aan dit mooie evenement in het hart van ondernemend Midden-Brabant. Zeker in deze veranderende (steeds sneller ontwikkelende) (ondernemers)wereld blijft het voor de ondernemer noodzakelijk de juiste keuzes te maken alsmede, snel en accuraat in te spelen op deze actuele ontwikkelingen en een gezonde dosis “lef” te tonen. Dit is ook de filosofie waar HLB Van Daal & Partners voor staat, vandaar ook onze slogan “ondernemend net als u”.

  • De heer T. Coehorst, ACES Direct: "Mijn naam Tom Coehorst. Ik ben oprichter/ eigenaar van IT leverancier voor het MKB ACES Direct. ACES Direct is al jarenlang als (hoofd) sponsor betrokken bij de BOV-trofee. In 2010 heb ik zelf op het podium mogen staan waarbij we uiteindelijk de BOV-Trofee net niet hebben mogen winnen.

    Toen ik  gevraagd werd om zitting te nemen in de jury voor de JKJT hoefde ik hier niet lang over na te denken. De BOV-trofee en de JKJT zijn alle lange tijd een begrip in de regio waar MKB Midden-Brabant niet om heen kan. Ik herken heel goed de fase waarin de bedrijven die strijden om de JKJT inzitten aangezien ik dit zelf ook heb meegemaakt bij de groei van mijn bedrijf. En weet dan ook wat het betekent als je een mooie prijs als de JKJT wint. Dit kan echt een zetje in de rug zijn waardoor je als bedrijf de volgende stap kan realiseren. Ik ben erg benieuwd naar de deelnemers en de mooie bedrijven die dit jaar weer kans maken op de JKJT. Veel succes iedereen!".

  • De heer D. van Splunter, Rabobank: Ik ben Diederik van Splunter manager Grootzakelijk bij Rabobank Tilburg en Omstreken. Als Rabobank zijn we al lang en met veel plezier betrokken bij de BOV-trofee waarbij ik zelf voor het tweede jaar deel mag uitmaken van de jury van de JKJT. Het is leuk en goed om te zien dat onze regio zich kenmerkt door veel mooie en veelal ook succesvolle start-ups. Dit heeft de afgelopen jaren ook tot diverse mooie winnaars geleidt en ook dit jaar zijn de verwachtingen ook hooggespannen. Als Rabobank zetten we ons netwerk en onze kennis graag in om deze start-ups te helpen en te begeleiden in hun keuzes. Vanzelfsprekend horen hier ook voormalig deelnemers aan de JKJT bij. "Ik kijk ernaar uit om mijn rol als jurylid te vervullen en op deze manier bij te dragen aan dit mooie evenement’’.
     
  • Dhr. M.C.V. Boeren - Mede eigenaar Pathema BV Innovatief met Water: Vorig jaar won Pathema na de Pitch van Mark Boeren de JKJT prijs en is daar nog steeds heel erg trots op. Pathema BV heeft de ambitie duurzame water-technologie te leveren aan de industrie & maatschappij. Het is Pathema's missie, om de nieuwe wereldwijde strandaard te zetten in duurzame koel- en proceswaterbehandeling. De motivatie is om de waterschaarste terug te dringen in harmonie met het milieu en financieel rendementvol. Water is een schaars goed, het is daarom onze gezamenlijke verplichting hier verantwoord mee om te gaan. Waterbehandeling die de standaard van morgen vormt, zonder de inzet van chemicaliën en/of additieven, waterbesparend, energiezuinig, en circulaire waterinzet. “Disruptive innovation” De waterbehandeling sector is al 30+ jaren afhankelijk van de wederkerende verkoop van chemicaliën. Pathema BV speelt in de waterbehandeling sector een ‘disruptive’, ofwel ontwrichtende rol. De komst van chemievrije duurzame innovaties spelen in op verdienmodellen en klantbenadering van onze nieuwe circulaire economie.