Finalisten JKJT

De finalisten van de Junior BOV-Trofee 2018 zijn bekend. Op 29 november bepaalt u zelf mee wie de winnaar is!

Bag Boys

Bag Boys is een groothandel in lederwaren. Een groothandel die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van functionele en modieuze tassen en portemonnees voor zowel de vrouw als de man. Samen met de klant hebben ze één doel: het leveren van een bijzonder mooi product voor een betaalbare prijs met hoogstaande kwaliteit. Hun eigen merk DSTRCT is te vinden op www.dstrctwear.com.

Bag Boys analyseert de markt en signaleert de trends tijdig. Zij hebben de mogelijkheden om in overleg met de klant op basis van de juiste forecasts voorraad aan te leggen van de diverse producten. Dit doen ze voor zowel offline als online verkoopkanalen. Hun focus ligt op producten met de juiste prijs- en kwaliteitverhouding en zij richten zich met name op de Benelux.

Deze genomineerde is gespecialiseerd in het ontwikkelen van private label collecties voor zowel merken als detaillisten. Zij analyseren de behoeftes en ontwikkelen samen met de klant een collectie gebaseerd op de vooraf gestelde doelstellingen. Tevens zijn zij adviserend en ondersteunend op het gebied van marketing en logistiek.

 

Cheaque

Het toveren van een glimlach op ieders gezicht, door eigenzinnige kreten die na uitspraak pas tot de verbeelding spreken. Vanuit deze gedachte is Cheaque ontstaan met de term Bal-que-jus. ‘Balleke jus’ dus.

Een merk dat zich richt op het verspreiden van humor in z’n meest creatieve vorm, waarbij de boodschap overgedragen kan worden op de meest uiteenlopende manieren, van fashion tot accessoires.

De eigenzinnige designs nodigen uit tot een bepaalde interactie, die altijd aanzet tot lachen. Op zoek naar een toilettas voor op reis? Beautykees. Een speciaalbiertje erbij? Hoppakee!

Hostel Roots

Hostel Roots opende in april 2017 haar deuren aan de Stationsstraat 41 te Tilburg. Daarmee is Roots het eerste hostel in Tilburg en zelfs in Hart van Brabant. Gezien de grootte van de stad en de vele ontwikkelingen en evenementen bleek een hostel onmisbaar in deze regio.

Gasten noemen Hostel Roots een 5-sterren hostel. Het hostel beschikt namelijk niet alleen over de typerende hostel-kamers waar men faciliteiten deelt met elkaar, maar ook over luxe 2-, 4- & 6-persoonskamers met een balkon en eigen badkamer.

Bovendien staat het monumentale pand in het prachtige "Dwaalgebied" in Tilburg, op steenworp afstand van het Centraal Station en beschikt het hostel over 16 eigen parkeerplaatsen. Eigenaren, Koen en Marion, hebben hun droom waargemaakt en zijn zeer ambitieus om nog veel meer te betekenen voor de bezoeker en de ondernemers binnen en buiten Brabant.