Junior BOV-Trofee

Al enkele jaren wordt tijdens de uitreiking van de BOV-Trofee door de Junior Kamer Hart van Brabant ook aandacht besteed aan de startende ondernemer in de regio Midden-Brabant. De Junior BOV-Trofee biedt een platform aan jonge, beginnende ondernemers die met hun talent de markt bestormen.

De jury van de Junior BOV-Trofee 2019 heeft haar oordeel geveld en drie finalisten aangewezen die kans maken op de felbegeerde prijs voor startende ondernemers. In alfabetische volgorde zijn dat: Propeaq, Remoticom en Stapelfinancieringen.

Deze drie finalisten krijgen de unieke kans om zich op 7 november tijdens de Awardavond in Theaters Tilburg te presenteren. Uiteindelijk neemt op diezelfde avond één van de startende ondernemers de felbegeerde Junior BOV-Trofee 2019 mee naar huis.

Propeaq

Propeaq is een draagbare lichttherapiebril om prestaties en energie te optimaliseren. Zet de PROPEAQ lichtbril op, activeer de app en u kunt uw biologische klok positief beïnvloeden. PROPEAQ zorgt voor verhoogde alertheid, concentratie en productiviteit en voorkomt jetlag. PROPEAQ wordt met succes ingezet tijdens de nachtdienst en om prestaties van topsporters te helpen verbeteren. Klinkende namen zoals Epke Zonderland, Maarten van der Weijden, Ranomi Kromowidjojo en nog ruim 500 andere Olympiërs gebruiken met succes onze lichtbril. Daarnaast wordt samen met de Radboud Universiteit de lichtbril bij de ziekte van Parkinson onderzocht en de eerste resultaten van het onderzoek zijn bemoedigend.

Junior BOV-Trofee

Remoticom

Remoticom ontwikkelt én produceert slimme sensoroplossingen die zijn verbonden met het internet, door gebruik te maken van een LPWAN (Low Power, Wide Area Network). Denk hierbij aan straatverlichting dat reageert op passerend verkeer of sensoren die monitoren wanneer onderhoud aan een machine nodig is. Met onze slimme oplossingen dragen we bij aan een veilige, duurzame en efficiënte werk- en leefomgeving. Binnen Remoticom ontwikkelen en produceren we de hardware, de bijbehorende firmware en indien gewenst ook software. Remoticom is verdeeld over twee divisies; Smart Tech biedt oplossingen voor technische installaties, Smart Crowd verzorgt crowd control op evenementen of in de retail.

Junior BOV-Trofee

Stapelfinancieringen

De bedrijfsfinanciering is de afgelopen jaren ontzettend veranderd. Waar de bedrijfsfinanciering voorheen door de bank werd verstrekt, zijn het nu tal van alternatieven die aangeboden worden. Stapelfinancieringen BV helpt ondernemers en professionele vastgoedbeleggers om een weg te vinden in het nieuwe landschap van de bedrijfsfinanciering. Zij hebben directe lijnen met banken, investeerders, en de platforms voor crowdfunding. Daarnaast bekijken ze specifieke financieringsvormen als debiteurenfinanciering, voorraadfinanciering en leasing. Samen met de ondernemer bekijken ze welke bedrijfsfinanciering het best past bij het bedrijf.

Junior BOV-Trofee