Praktische informatie

We verwelkomen bezoekers graag op 29 november om 17:00 uur bij CUBE op het terrein van Tilburg University. Tijdens een spetterend samenzijn krijgt u te zien en te horen wie de opvolger van Kivits Drunen is als winnaar van de BOV-Trofee.

Het programma is iets anders van opzet dan de afgelopen jaren. Logisch, gezien ons thema Making the Difference. Maar vanzelfsprekend staan dineren, ontmoeten, uitreiken en proosten nog steeds centraal.

De avond is zo ingestoken dat we onze gasten vriendelijk, doch dringend verzoeken om 17:30 uur aan tafel plaats te nemen, zodat we het eerste gerecht kunnen uitserveren. We verwachten u dan ook echt rond de klok van 17:00 bij CUBE, zodat u nog netjes de tijd heeft uw jas te laten weghangen en de weg naar uw tafel te vinden. Heeft u nog dieetwensen die niet zijn doorgegeven, doe dit dan alsnog  vóór 26 november.

Het belooft sowieso een spannende avond te worden. Naast de uitreiking van de BOV-Trofee maken we namelijk ook de winnaar van de Junior BOV-Trofee bekend. Heeft u uw stem al uitgebracht op één van de drie genomineerden via onze sociale kanalen?

PROGRAMMA BOV-TROFEE 2018 in vogelvlucht

  • 17:00 uur Deuren open
  • Tot 17:30 uur: Inloop en aan tafel
  • 17:40 uur Aanvang diner
  • 22:00 uur Feestelijke borrel
  • 00:00 uur Afsluiting

U kunt gratis parkeren op de parkeerterreinen van de universiteitscampus (Warandelaan 2). Op het parkeerterrein zullen parkeerwachters u de juiste weg wijzen. Bovendien sturen we daags voor het evenement extra informatie over het programma rond via onze digitale nieuwsbrief én plaatsen we deze informatie op onze website. Wij zien uit naar uw komst!