BOV-commissie

Stephan van Halewijn 
Stephan van Halewijn, 32 jaar, opgegroeid in Kaatsheuvel maar al enkele jaren woonachtig in Tilburg. Hij heeft zowel de opleiding Management, Economie en Recht(MER) aan de Avans Hogeschool als de opleiding Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit afgerond en is sinds 2011 werkzaam bij de Rabobank. Eerst als Young Professional Trainee bij diverse lokale banken in Zuid-West Nederland en sinds begin 2013 bij Rabobank Tilburg en omstreken, waar hij inmiddels doorgegroeid is tot Accountmanager; hij bedient klanten aan de bovenkant van het MKB-segment.

Stephan is verder actief in diverse netwerken en een regelmatig geziene gast op festivals, hij is tevens mede-organisator van Fairytale Festival in Kaatsheuvel.
Hij is sinds 2014 lid van de Junior Kamer Hart van Brabant en maakt nu voor het 3e jaar deel uit van de BOV-commissie. Stephan: ‘‘Ik ben er trots op weer betrokken te zijn bij zo'n mooi evenement als de BOV-Trofee, dit jaar extra speciaal door mijn rol als voorzitter. Er gaat veel tijd en energie in zitten, maar ik heb de vorige jaren al mogen ervaren wat voor mooie momenten je er voor terug krijgt! Daar krijg ik juist energie van! Ik ben er dan ook van overtuigd dat 7 december weer een hele mooie avond zal worden!!
 

Joris van Caulil 
37 jaar, geboren in Millingen aan de Rijn en woonachtig in Berkel Enschot. Na zijn studie verkoopmanagement automotive is Joris op diverse functies in de automotive actief geweest. Momenteel is hij directeur bij Volvo van Roosmalen Tilburg. Joris is sinds 2008 lid van de Junior Kamer Hart van Brabant. In 2012 was hij voorzitter van de kamer, hierna heeft hij het voorzitterschap van de BOV (2013) op zich genomen. Joris: “Ik mag al sinds 2012 betrokken zijn bij het organiseren van het mooiste netwerkevent van de regio. Het geeft mij enorm veel energie om samen naar een prachtig moment van vieren toe te leven. Ik heb mijn omgeving en de commissieleden beloofd dat dit echt de laatste keer is dat ik betrokken ben bij de organisatie en ga er dus optimaal van genieten.”
 

Esther IJzer 
40 jaar en sinds 2010 actief lid van de Junior Kamer Hart van Brabant. Gestart met de organisatie van het Ballonnen Festival in de Reeshof en in 2013 voorzitter geweest van de eerste editie van de Bedrijvenronde. Na drie edities Bedrijvenronde is dit het tweede jaar als lid van de BOV-commissie. Dit jaar aanspreekpunt voor de selectie en daarnaast actief met oa de sponsoring. In het dagelijks leven manager van Station 88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. De ontmoetingsplek en vraagbaak voor ondernemers, dat begin 2018 haar deuren zal openen voor de ondernemers en (zakelijke) dienstverlening uit de regio. Daarnaast nauw betrokken bij Pijnenburg Import, importeur van exclusieve bouwgerelateerde artikelen ohgv straatmeubilair | Public Design, Krinner schroeffundamenten en (electronisch) hang&sluitwerk. "Ik kijk uit naar dit jaar! Het zal een uitdaging zijn om het succes van afgelopen jaren weer te evenaren maar dat gaat zeker lukken!".
 

Nick van de Wiel 
31 jarige geboren en getogen Tilburger. Na in Breda de HBO studie Commerciële Economie te hebben afgerond heeft hij diverse salesfuncties bekleed, met in de laatste 10 jaar een specialisatie binnen de signbranche. In 2014 is hij als zelfstandig ondernemer met zijn aan de Spoorlaan gevestigde bedrijf Signcentral gestart. Zijn ondernemerschap werd in het eerste kwartaal na oprichting door de Rabobank Tilburg en Omstreken bekroond met de titel ‘Starter van het Kwartaal’. Voor Nick is dit het tweede opeenvolgende jaar dat hij samen met de collega commissieleden de BOV mag organiseren: “Ik kijk er naar uit om er samen met de commissie voor u een sprankelende en memorabele avond van te maken.”
 

Marloes Rijken 
32 jaar en geboren en getogen in Tilburg. Voor het tweede jaar lid van de Junior Kamer en ze gaat zich volledig inzetten om de BOV-trofee weer tot een succes te maken. Inmiddels een aantal jaar werkzaam bij Van Spaendonck na haar opleidingen aan Avans in ‘s-Hertogenbosch en de Universiteit van Tilburg. Van Spaendonck zet zich in voor sterk ondernemerschap en biedt directe dienstverlening aan ondernemers. Momenteel is Marloes werkzaam voor Van Spaendonck BrancheAdvies, een organisatie die branche- en beroepsverenigingen adviseert op strategisch en tactisch beleid. Zowel op sportief als sociaal gebied erg actief in Tilburg. Is graag onder de mensen en ondernemend bezig. “Trots om met deze groep mensen zo’n mooi evenement neer te zetten.
Ondernemers verdienen het om zich gesteund en gemotiveerd te voelen. Daar draag ik graag aan bij”.
 

Boris van der Horst 
34 jaar en woonachtig in het mooie Haaren. Opgegroeid in Uden en vanwege zijn studie Sport, economie en communicatie oftewel Speco op kamers gegaan in Tilburg. Daar is hij blijven plakken omdat hij in 2005 tijdens zijn studie een beveiligingsbedrijf begon gespecialiseerd in horeca- en evenementenbeveiliging. In 2005 begonnen met 10 werknemers en 5 horecazaken. Tegenwoordig tussen de 140 en 150 werknemers, die elk jaar ruim 50 kroegen beveiligen en ruim 220 evenementen. De horecatak concentreert zich op Noord-Brabant met als zwaartepunten Tilburg en Eindhoven de evenemententak richt zich op Zuid-Nederland. Waarbij met collega-bedrijven door heel Nederland op grote festivals samengewerkt wordt. Sinds 2014 is Boris bestuurslid van de branchevereniging VBeNL en begin 2016 gepromoveerd tot vicevoorzitter. De VBeNL zet zich in voor de belangen van beveiligingsbedrijven door o.a. de cao af te sluiten met de vakbonden CNV, de Unie en FNV. Overleg met justitie en overheden betreffende problematiek binnen de branche en zet zich actief in om de kwaliteit binnen de branche te verbeteren. Nu in 2016 is Boris lid geworden van de Junior Kamer om zichzelf nog meer te ontwikkelen en leuke contacten op te doen. Het organiseren van de BOV-trofee is een mooie uitdaging waar hij erg veel zin in heeft.
 

Germaine Paulusse 
40 jaar en sinds 2012 lid van de Junior Kamer. Gestart met het opzetten van de Bedrijvenronde en daar 3 jaar lang bij betrokken geweest. Na de organisatie van het drakenbootfestival een jaar geen commissie gedraaid, om voorzitter te zijn van de Junior Kamer zelf. Haar laatste jaar bij de Kamer sluit ze af bij de BOV commissie en ze kan zich daarin geen betere afsluiting wensen dan "samen met ondernemerschap te vieren".
Het samenbrengen van ondernemers en organiseren van evenementen heeft altijd een rol gespeeld in haar carrière. In haar rol als commercieel manager op golfbaan Prise d’eau en De Haenen en tegenwoordig met haar eigen sales- en marketingbureau ReachMore. Daarnaast is ze ook actief in binnen- en buitenland met het organiseren en begeleiden van incentive reizen voor WYT incentive travel & events.
Mijn laatste jaar in de kamer en dat bij de BOV, dat wordt alles eruit halen, wat erin zit. De kers op de taart voor het ondernemerschap in onze regio". 
 

Tim Wijdemans
Tim Wijdemans, opgegroeid in een Tilburgse horecafamilie. 'Voor mij was de stap logisch om na de middelbare school mijn studierichting hierop af te stemmen. Na de opleidingen Horeca Ondernemer Manager aan De Rooi Pannen en Vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda én met de nodige praktische ervaring, besloot ik in 2008 te solliciteren bij Bonheur Horeca Groep. In die tijd al één van de meest toonaangevende hospitality bedrijven in Midden-Brabant. In 2014 werd mijn droom werkelijkheid om verder te gaan als directeur/eigenaar en de organisatie verder te ontwikkelen in de volgende fase van het bestaan.'
'Het lidmaatschap bij de Juniorkamer geeft mij de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen en leuke mensen op zowel privé als zakelijk gebied te ontmoeten. Ik zie het als een uitdaging om de BOV-Trofee nog 'steviger' op de kaart te zetten in ondernemend (midden-)Brabant!


Dirk Bakkers
27 jaar, geboren in Goirle en sinds een aantal jaar woonachting in het centrum van Tilburg. Naast het volgen van de opleidingen aan de Avans te Breda en Nyenrode Business Universiteit te Breukelen is hij inmiddels circa 7 jaar werkzaam bij BDO Tilburg in de controlepraktijk. Hij bedient namens BDO een aantal ondernemers uit de regio doormiddel van het uitvoeren van jaarrekeningcontroles en andere controle/adviesdiensten. Naast het onderhouden van een goede relatie binnen zijn huidige netwerk haalt hij veel positieve energie uit het in contact komen met enthousiaste ondernemers/professionals. In 2017 is Dirk lid geworden van de Junior Kamer. Daarom ziet Dirk het als enorme uitdaging om een toegevoegde waarde te leveren aan het grootste ondernemersevent van Brabant.
 

Jules Pulles
Sinds 2 jaar lid van de Junior Kamer en van het voorzitterschap van de Bedrijvenronde ingestapt als Penningmeester van de BOV-commissie dit jaar. Jules is 36 jaar en is samen met zijn broer eigenaar van reclamebureau en familiebedrijf Pulles & Pulles in Waalwijk. Hij is daar verantwoordelijk voor het uitrollen van concepten en heeft de dagelijkse leiding over het team. Als lid van de Junior Kamer put Jules veel energie uit de nieuwe contacten die hij opdoet en het aanhalen van de banden met leden. De ervaringen binnen de verschillende commissies die de vereniging rijk is, ziet hij als uitdaging, waar hij veel van kan leren. Dit jaar is zijn grootste uitdaging het in financieel goede banen leiden van het vooraanstaande, grootse en bijzonder evenement, wat de BOV-trofee toch wel is.
 

Nikki Hamers
Nieuw binnen de Junior Kamer en BOV – commissie. Afkomstig uit een ondernemersfamilie, met zelf ook geen gebrek aan ondernemerschap, heeft zij 2 jaar geleden een andere route gekozen dan de overname van het familiebedrijf. Na HBO Communicatie en diversen NIMA Marketing en Sales opleidingen, heeft zij zich de afgelopen anderhalf jaar ingezet voor Qlubhouse Tilburg, een plek om business te faciliteren en synergie te creëren. Daar veel nieuwe interessante mensen ontmoet en in contact gekomen met de Junior Kamer. ‘‘In november start voor mij een nieuwe uitdaging als Business Marketeer bij BrandLoyalty. Net als in de BOV-Commissie, hoop ik daar te kunnen leren en sparren met gelijkgestemden om samen mooie resultaten te realiseren’’. Ook Nikki (29 jaar) is geboren en getogen in Tilburg en moedigt het ondernemerschap in onze stad en regio daarom graag aan.
 

Joyce van den Noort
Joyce (31) komt uit een echte ondernemersfamilie. Na het succesvol afronden van de HAVO in Breda vervolgde ze haar studie in Den Haag aan InterCollege Businessschool en behaalde hier haar BBA. Het was een logische stap om na verschillende opleidingen en stages in het buitenland aan de slag te gaan binnen het familiebedrijf. Echter koos Joyce ervoor eerst haar vleugels uit te slaan. Ze startte haar carrière bij BIP Holland in Roosendaal als export accountmanager. Na een aantal mooie stappen binnen BIP maakte ze de overstap naar Van den Noort. Het familiebedrijf dat in 2019 haar 75 jarig jubileum viert. Sinds 2014 staat Joyce als commercieel directeur samen met haar zus Babs en neef Cees als 3e generatie aan het roer van dit echte Brabants bedrijf, actief in Afvalinzameling, Recycling, Grond- en Sloopwerken en de handel in Zand en Grind. In 2014 werd Joyce door Aithra uitgeroepen tot meest talentvolle zakenvrouw in de regio West-Brabant en de Midden-Kempen. Binnen haar bedrijf is ze verantwoordelijk voor de sales, marketing en HR. Door klanten advies te geven op het gebied van afvalinzameling en scheiding aan de bron zet ze in op innovatieve en structurele veranderingen die een bijdragen leveren aan een circulaire economie. Binnen de JuniorKamer wil ze haar horizon verbreden en haar maatschappelijke bijdrage leveren door zich in te zetten voor diverse mooie projecten waaronder de BOV-Trofee.